Netflix tag

Hi allemaal,

Ik ben een gigantische fan van netflix. Heerlijk al die series en films die erop staan. Daarom,  heb ik voor jullie vandaag de netflix tag!




1. Wat zijn een paar van je favoriete series om te kijken?

Dat is sowieso Gossip Girl en Drop Dead Diva. Ik vind deze series geweldig. Gossip Girl heb ik alle 6 seizoenen al meer dan 4 keer opnieuw gekeken en ben nu weer bezig om het opnieuw te kijken. Drop Dead Diva is zo hilarisch maar toch op de een of andere manier serieus. Heerlijk.





2. Wat kijk je op dit moment?

Ik ben opnieuw bezig met de Gossip Girl serie. Ben nu bij einde van seizoen 1. Ook is Pretty Little Liars er weer met nieuwe afleveringen dus die kijk ik nu elke week. Samen met mijn vriend kijk ik Breaking Bad.


3. Als je een serie kon kiezen die Netflix zou moeten toevoegen, maakt niks uit of de serie nieuw of oud is, welke serie moet dat dan zijn?

Ik heb 2 series. De Carrie Diaries zou ik echt leuk vinden als die op Netflix te zien zou zijn, en Wizards of Waverly place. Dat heeft zo een groot jeugd sentiment bij mij dat ik elke aflevering weer terug probeer te zoeken op YouTube.

4. Wat is een nadeel van Netflix?


Dat niet alle series en films erop staan. Soms zoek je een film en staat die er echt niet op. Dat is het grootste nadeel vind ik. En Netflix heeft de laatste tijd een storing dat je midden tijdens je film of aflevering opeens niet meer  verder kan kijken. Dat kan dan bij geen enkele film, dat is wel echt heel vervelend aftentoe.

5. Wat heb jij nodig voor een perfecte avond van Netflix and Chill.

Goed internet! En lekkere chips, drinken en geen stress of andere dingen aan mijn hoofd. De hele avond gewoon niks doen en films en series kijken niks meer. Hoeft niet eens met mensen te zijn, op mezelf is ook heel fijn vind ik.

6. Welke films of series raad je echt aan?

Nou Gossip Girl en Drop Dead Diva absoluut. Als je houdt van drama en humor zijn deze series perfect. 
Films ben ik heel erg dol op de romantische drama's wanneer ze op reis gaan. Eigenlijk films die lijken op Couples Retreat, Mean Girls en zulke films, echt geweldig. 



Ik hoop dat jullie dit een leuke tag vonden, ik ben benieuwd naar wat jullie mening is over de series, welke zou ik nou echt moeten gaan bekijken en welke films? Ik ben heel erg benieuwd en tot morgen 

xxx





0 reacties:

Een reactie posten

 

Contact

Hi, ik ben Maud en ik ben begonnen met deze blog nadat ik voor school een profielwerkstuk had gemaakt over social influencers. Het leek mij altijd al leuk om een blog te hebben en nu wil ik me er helemaal voor gaan inzetten.

Instagram: beautyXlash
E-mail: beautyxlash@gmail.com
Twitter: beautyXlash

Populaire berichten